Τις δικές του απαντήσεις για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση Qatargate και το ένταλμα σύλληψης από τις βελγικές αρχές έδωσε ο βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρώην Επίτροπος της Ε.Ε. αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή σε παράνομες χρηματικές συναλλαγές, υποστηρίζοντας ότι οι αμοιβές που έλαβε από τη συμμετοχή του στον οργανισμό Fight Impunity ήταν απολύτως νόμιμες, δηλωμένες στις φορολογικές αρχές και εγκεκριμένες από την Ε.Ε.

«Ο περίφημος Παντσέρι είχε παράλληλα 2 δραστηριότητες. Η πρώτη ήταν αυτή που είχε να κάνει με έναν οργανισμό, το Fight Impunity, που καταπολεμά την ατιμωρησία στον κόσμο. Έστειλε μια πρόσκληση αφότου τελείωσε η θητεία του ως πρόεδρος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Προσκάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό της Γαλλίας, την κ….



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ