Αντιμέτωπος με μια μόνιμη και παρατεταμένη κρίση φαίνεται ότι βρίσκεται ο Γιάννης Μαθιός, δηλαδή ο βασικός μέτοχος και επικεφαλής της Μαθιός Πυρίμαχα, η οποία αγνοεί τι εστί «καθαρή κερδοφορία» εδώ και τουλάχιστον μία 10ετία.

Η χρήση του 2025 ήρθε να προστεθεί στο μεγάλο αρνητικό σερί της εισηγμένης, η οποία ταυτόχρονα καλείται να αντιμετωπίσει ακόμη μία πηγή ανησυχίας -αυτής της γενικευμένης αβεβαιότητας στη Μέση Ανατολή.

Ως εκπρόσωπος της τέταρτης γενιάς της ομώνυμης οικογένειας, ο Γιάννης Μαθιός βρίσκεται στο «τιμόνι» της επιχείρησης από τη δεκαετία του ’80. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια φαντάζουν τα πλέον δύσκολα για τον ίδιο.

Γιάννης Μαθιός.

Παρά τις σποραδικές μικρές «νίκες», όπως η ετήσια βελτίωση των EBITDA (0,7 από 0,5 εκατ. ευρώ) και η μείωση του χρηματοοικονομικού κόστους (0,7 από 0,8 εκατ. ευρώ), η μεγάλη εικόνα



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ