«Η χώρα πρέπει να κάνει μια νέα αρχή με πολιτική αλλαγή», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σχολιάζοντας ότι «νέα αρχή με παλιές πρακτικές και νοοτροπίες δεν γίνεται».
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως «αναξιοπιστία σημαίνει να λέει ο κ. Μητσοτάκης ότι θέλω να αναθεωρήσω το άρθρο 86 αλλά ακόμη και μέχρι προχθές να το χρησιμοποιεί για να μην ερευνήσει η Δικαιοσύνη σοβαρές δικογραφίες που στέλνει η ίδια στη Βουλή και αφορούν υπουργούς του». Σημείωσε επίσης ότι χιλιάδες Έλληνες είναι όμηροι των πολιτικών επιλογών της κυβέρνησης.
Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, διερωτήθηκε: «Ως πολιτικό αποτύπωμα θυμίζει το καινούργιο, το αδέσμευτο, το αξιόπιστο ή θυμίζει μία από τα χθες;».
Ερωτηθείς για δύο δημοσκοπήσεις που δημοσιοποιήθηκαν χθες και προχθές,…

