Στην ανάγκη να διατηρήσει ο Παναθηναϊκός τη θετική πορεία στο Conference League εστίασε τάθηκε ο Τζέικομπ Νίστρουπ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (5/11, 22:00) στο ΟΑΚΑ, για την 3η αγωνιστική της League Phase.

Ο προπονητής των «πράσινων» ξεκαθάρισε πως η ομάδα του οφείλει να προσεγγίσει το παιχνίδι με μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία θα την φέρει πιο κοντά στην εξασφάλιση της παρουσίας της στην πρώτη 24άδα και στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Δανός τεχνικός επισήμανε ότι η ΤΣΣΚΑ Σόφιας που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός δεν έχει σχέση με την ομάδα που είχε βρεθεί απέναντι στον ΟΦΗ στα καλοκαιρινά προκριματικά, δείχνοντας πολύ «διαβασμένος» γι’ αυτό που θα αντιμετωπίσουν οι παίκτες του.

Οι δηλώσεις του Τζέικομπ Νίστρουπ στη συνέντευξη Τύπου:

-Για το αν το ματς αυτό αποτελεί και μια πρόκληση για την…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ