Στη σύλληψη δύο ατόμων για πρόκληση πυρκαγιών σε Σκύρο και Λακωνία προχώρησαν οι ανακριτικές υπηρεσίες του Πυροσβεστικού Σώματος, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, έπειτα από την άμεση κινητοποίηση των Ανακριτικών Κλιμακίων Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Α.Κ.Α.Ε.Ε.) της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.).

Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η περίπτωση της Σκύρου, όπου η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη και έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις.

Συνελήφθη 63χρονη στη Σκύρο

Σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Σώμα, στη Σκύρο συνελήφθη μία 63χρονη ημεδαπή, καθώς η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 14:32 φέρεται να προκλήθηκε από γεννήτρια ηλεκτρικού ρεύματος, την οποία χρησιμοποιούσε για την ηλεκτροδότηση αποθηκευτικού χώρου που λειτουργούσε ως κουζίνα.

Στο…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ