Τριήμερο «ραντεβού» – από σήμερα το απόγευμα μέχρι και την Κυριακή – δίνουν στη Νέα Δημοκρατία, καθώς πραγματοποιείται το 16ο συνέδριο του κόμματος με κεντρικό σύνθημα «Μαζί για την Ελλάδα του 2030».
Από το κυβερνών κόμμα ρίχνουν το βάρος στην αύξηση των ποσοστών συσπείρωσης και στην επαναπροσέγγιση απογοητευμένων ψηφοφόρων που έχουν μετακινηθεί στη δεξαμενή των αναποφάσιστων.
Κρίσιμο επίσης ζητούμενο είναι να… μαρσάρουν οι κομματικές μηχανές, καθώς οι «γαλάζιοι» ετοιμάζονται για έναν μαραθώνιο μέχρι τις εκλογές. Αυτό που σημειώνεται από το Μαξίμου είναι πως οι επόμενες κάλπες θα στηθούν το 2027, ωστόσο η συζήτηση έχει φουντώσει για το ενδεχόμενο ενός εκλογικού αιφνιδιασμού το φθινόπωρο μετά την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Μέσα σε αυτό το τοπίο στο κυβερνών κόμμα θέλουν να αντιμετωπίσουν φαινόμενα…

