Χωρίς αξιοσημείωτες μεταβολές εμφανίζεται η Δήλωση Περιουσιακής Κατάστασης 2025 (χρήση 2024) του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα και της συζύγου του, σε σχέση με εκείνες του προηγούμενου έτους της Δήλωσης 2024 (χρήση 2023).

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε συνολικό καθαρό εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες, επιδόματα, πρόσθετες αμοιβές κ.λπ. ύψους 35.114,76 ευρώ. Εισόδημα που εξαιρείται από φόρο και εισφορά ύψους 3.895 ευρώ και από ακίνητα είχε έσοδα 6.400 ευρώ.

Σε επενδυτικά προϊόντα κατέχει από απόκτηση σε προηγούμενη χρήση, επενδυτικά ασφαλιστικά συμβόλαια (ισόβια ασφάλιση ζωής) αποτίμησης 2.963 ευρώ και χρεόγραφο κοινής συνεταιριστικής μερίδας αποτίμησης 112 ευρώ. Δεν έχει θυρίδα.

Σε καταθέσεις στην Εθνική Τράπεζα μαζί με τρίτους έχει συνολικά 83.963 ευρώ και 15,30 ευρώ στην Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου.

Έχει τρεις…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ