Συνεχιζόμενη αύξηση της κερδοφορίας, με προσαρμοσμένο EBITDA (AL) στο +3,1% στο τρίμηνο – σύμφωνα με τον στόχο για αύξηση ~3% για το 2026 κατέγραψε ο Όμιλος ΟΤΕ για το γ’ τρίμηνο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα.
Κατά την ανακοίνωση, συνεχίστηκε η ισχυρή αύξηση εσόδων κατά 5%, εξαιρουμένης της επίδρασης από τη σταδιακή κατάργηση της διεθνούς χονδρικής μηδενικού περιθωρίου κέρδους; τα συνολικά έσοδα αυξήθηκαν κατά 1%
Τα έσοδα από υπηρεσίες κινητής διατήρησαν τη δυναμική τους, αυξημένα κατά 2,0% στο τρίμηνο – ισχυρές καθαρές προσθήκες συνδρομητών συμβολαίου (+49 χιλ.)
Θετικό ήταν το πρόσημο για τα έσοδα από υπηρεσίες λιανικής σταθερής – αυξημένα κατά 2,9% συμπ. των υπηρεσιών Data Com.
Ο ΟΤΕ ανακοίνωσε επίσης:
· Ισχυρή δυναμική για το FTTH, με ισχυρές καθαρές προσθήκες πελατών στο τρίμηνο (+52 χιλ.), και την πελατειακή βάση στις 739 χιλ.
·…

