Στις δύο συναλλαγές με τη Motor Oil στρέφεται ο Όμιλος Aktor μετά την κεφαλαιακή ενίσχυση των 950 εκατ. ευρώ.
Στόχος της διοίκησης είναι επίσης η διατήρηση της μόχλευσης σε χαμηλά επίπεδα κατά την υλοποίηση του επενδυτικού προγράμματος.
Τις προτεραιότητες της επόμενης περιόδου ανέπτυξε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Αλέξανδρος Εξάρχου, απαντώντας χθες σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την έναρξη της συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο Euronext Athens και με αφορμή τη διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Aktor.
Δύσκολος χειμώνας
Ο κ. Εξάρχου εξήγησε ότι η διοίκηση επιδίωξε να ολοκληρώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και την έκδοση του ομολογιακού δανείου και πάντως πριν από τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο, καθώς εκτιμά ότι ο χειμώνας που έρχεται δεν θα είναι εύκολος.
«Πιστεύω ότι τα επιτόκια…

