Σε μια κίνηση με σαφές πολιτικό αποτύπωμα προχωρά το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, καθώς ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, θα συναντηθεί σήμερα, Τρίτη, στις 13:00, με τον ανεξάρτητο βουλευτή Μιχάλη Χουρδάκη στο γραφείο του στη Βουλή.

Η συνάντηση αναμένεται να επισφραγίσει την ένταξη του κ. Χουρδάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, εξέλιξη που, εκτός απροόπτου, θα ανακοινωθεί επίσημα εντός της ημέρας.

Η προσχώρηση του ανεξάρτητου βουλευτή εντάσσεται στη στρατηγική της Χαριλάου Τρικούπη για διεύρυνση της πολιτικής της επιρροής και ενίσχυση της κοινοβουλευτικής της δύναμης, σε μια περίοδο κατά την οποία το κόμμα επιδιώκει να ανακτήσει πολιτική δυναμική απέναντι στις προκλήσεις που καταγράφονται και στις δημοσκοπήσεις.

Μήνυμα διεύρυνσης και ανασύνταξης

Στο ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι η κίνηση εκπέμπει μήνυμα…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ