Αποχωρεί από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού, Ελπίδα για τη Δημοκρατία, και ο πτέραρχος εν αποστρατεία, Αθανάσιος Παπανικολάου, μετά τον Βασίλη Κοκοτσάκη.
Ο κ. Παπανικολάου δηλώνει ότι δεν θέλει να έχει καμία ανάμειξη με το κόμμα ΕΛΠΙΔΑ καθώς στην πορεία διαπίστωσε ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός φορέας εξελίσσεται σε μια περίκλειστη παρέα με καθοδηγητές πρώην στελέχη της ΝΙΚΗΣ τα οποία δίνουν έναν τόνο ιδεολογικής και πνευματικής περιχαράκωσης.
Οι αιχμές Κοκοτσάκη
Από την πλευρά του στην πολυσέλιδη επιστολή αποχώρησης, ο κ. Κοκοτσάκης κάνει λόγο για συγκεντρωτικό μοντέλο λήψης αποφάσεων, απουσία θεσμών και διαδικασιών, καθώς και για ένα εγχείρημα που, όπως υποστηρίζει, απομακρύνθηκε από το αρχικό όραμα ενός αυθεντικού κινήματος πολιτών.
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης αναφέρει ότι από…

