Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα στοιχεία για την προκήρυξη των 1.131 θέσεων μόνιμου ιατρικού προσωπικού στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, καθώς καταγράφεται αυξημένο ενδιαφέρον από γιατρούς σε ολόκληρη τη χώρα.

Ειδικά για τις θέσεις της Αττικής «έχουμε πολλαπλούς υποψηφίους», ανέφερε ο υφυπουργός Υγείας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «REAL FM».

Υπογράμμισε ότι «η εικόνα είναι σημαντικά διαφοροποιημένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς υπάρχουν θέσεις τις οποίες διεκδικούν πλέον 8, 9 ή ακόμη και 10 γιατροί» και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Αυτό είναι εξαιρετικά καλό για το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Δείχνει ότι το ΕΣΥ γίνεται ξανά ελκυστικό για τους νέους γιατρούς και δίνει τη δυνατότητα να επιλέγεται ο καλύτερος ανάμεσα σε αρκετούς υποψηφίους».

 5.000 μόνιμες θέσεις και 3.000 θέσεις επικουρικού προσωπικού, για…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ