Nεκρός είναι ο νεαρός που άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών κοντά στον Λευκό Οίκο τις πρώτες ώρες μετά μεσάνυχτα του Σαββάτου.
Ο Ντόναλντ Τραμπ, βρισκόταν στο κτίριο την ώρα που ξέσπασε η ανταλλαγή πυρών, χωρίς να τον επηρεάσει το περιστατικό, διαβεβαίωσε η Secret Service.
Το περιστατικό συνέβη μερικά λεπτά μετά τη 1:00 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας, όταν ο άνδρας που βρισκόταν κοντά στην περίμετρο ασφαλείας του κτιρίου της προεδρίας «έβγαλε όπλο από σάκο και άνοιξε πυρ».
«Αστυνομικοί της Secret Service ανταπέδωσαν τα πυρά και έπληξαν τον ύποπτο, ο οποίος διακομίστηκε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυρών, διερχόμενος χτυπήθηκε επίσης από σφαίρες», γνωστοποίησαν επίσης οι αρχές, χωρίς να υπεισέλθουν σε λεπτομέρειες για την κατάσταση του πολίτη.
Κατά πληροφορίες…

