Συναγερμός έχει σημάνει στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνιας, στις ΗΠΑ, έπειτα από αναφορές για ένοπλο στο μεγαλύτερο τζαμί της πόλης.

Ο δήμαρχος Τοντ Γκλόρια ανέφερε μέσω Χ πως έχει ενημερωθεί για την παρουσία ενόπλου στο Ισλαμικό Κέντρο του Σαν Ντιέγκο, στην περιοχή Κλέρμοντ, συμπληρώνοντας πως στο σημείο έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Οι αρχές έχουν απευθύνει έκκληση στους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν στα σπίτια τους, έως ότου ολοκληρωθεί η επιχείρηση της αστυνομίας.

Δεκάδες περιπολικά έχουν αναπτυχθεί στο πεδίο κοντά στο Ισλαμικό Κέντρο, το οποίο περιγράφεται στον ιστότοπό του ως το μεγαλύτερο τζαμί στην κομητεία του Σαν Ντιέγκο, στη νότια Καλιφόρνια.

Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια, Γκάβιν Νιούσομ, ενημερώθηκε για το συνεχιζόμενο περιστατικό, ανέφερε το γραφείο τύπου του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ