Γιατί η πολιτική των Δημοκρατικών ενισχύει τους φόβους ότι ο Τραμπ θα «απασφαλίσει» μετά τις εκλογές
Γράφει ο
Νίκος Μιχαλόπουλος
Τις καταστροφικές πολιτικές της δεξιόστροφης ηγεσίας του Δημοκρατικού κόμματος εκμεταλλεύθηκα ο Τραμπ και τις δυο φορές για να εκλεγεί Πρόεδρος και όλα δείχνουν ότι θα τις εκμεταλλευθεί και τώρα, παραμένοντας στη θέση του.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent στις 3 Νοεμβρίου, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε αναφερθεί στον Άμπντουλ Ελ-Σαγέντ, τον Δημοκρατικό υποψήφιο από το Μίτσιγκαν περισσότερες από 40 φορές, τόσο σε προεκλογικές συγκεντρώσεις όσο και σε αναρτήσεις του στο Truth Social, σύμφωνα με στοιχεία του Roll Call.
Η προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ έδειχνε να έχει προσωποποιήσει τα δεινά που θα φέρει η ενδεχόμενη νίκη των Δημοκρατικών στο πρόσωπο του αριστερού υποψήφιου.
Γίνε μέλος του…

