Σε συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ’, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρέσβη της Ιορδανίας στην Ελλάδα, Zuhair Ensour.

Ο Νίκος Δένδιας εξέφρασε τα πιο θερμά του συλλυπητήρια για τα θύματα της επίθεσης στον ελληνορθόδοξο Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καράκ της Ιορδανίας, καθώς και την αλληλεγγύη του στην Ιορδανία και τον λαό της, σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Τόνισε, επίσης, ότι η Ιορδανία αποτελεί «παράδειγμα της ειρηνικής συνύπαρξης μεταξύ θρησκειών» και «δεν μπορούμε να επιτρέψουμε σε ακραία στοιχεία να διαταράξουν αυτή τη μακραίωνη συμβίωση».

Επίσης,  υπογράμμισε ότι για την Ελλάδα παραμένει προτεραιότητα η προστασία των χριστιανικών πληθυσμών στην Μέση Ανατολή.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 27/10, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ