Οι πτήσεις στο διεθνές αεροδρόμιο του Ριάντ ξεκίνησαν εκ νέου την Κυριακή, έπειτα από δύο εβδομάδες αναστολής της λειτουργίας του λόγω των επιθέσεων των φιλοϊρανών ανταρτών Χούθι της Υεμένης.

Την ίδια ώρα, οι αντάρτες Χούθι εξαπέλυσαν νέα πλήγματα κατά της Σαουδικής Αραβίας.

Στον ιστότοπο του αεροδρομίου «Βασιλιάς Χαλίντ» έχουν αναρτηθεί αρκετά δρομολόγια εσωτερικού και εξωτερικού, μεταξύ άλλων προς το Ντουμπάι, το Παρίσι και το Κάιρο, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Ωστόσο, η επανέναρξη των πτήσεων φαίνεται να είναι περιορισμένη. Σύμφωνα με τον εξειδικευμένο ιστότοπο Flightradar24, ορισμένες πτήσεις απογειώθηκαν την Κυριακή, αλλά οι περισσότερες αναβλήθηκαν. Σαουδάραβες αξιωματούχοι που ρωτήθηκαν από το Γαλλικό Πρακτορείο δεν έδωσαν περισσότερες πληροφορίες για την έκταση της επαναλειτουργίας.

Εκρήξεις τα…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ