Την απόφαση του Ιουνίου για συλλογική ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίστηκε μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος η πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Ρένα Δούρου, υπογραμμίζοντας ότι  «είναι βαθιά αριστερή επιλογή».

Εμφανίστηκε με την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στην επόμενη βουλή και πρόσθεσε ότι «Δεν αρκεί να φύγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρέπει να ηττηθεί η πολιτική της δεξιά».

Είπε ακόμη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ παρά τις προβλέψεις εκείνων που βιάστηκαν να μας ξεγράψουν και παρά τη προσπάθεια εκείνων που θέλησαν να τον προγράψουν ερήμην του ίδιου ΣΥΡΙΖΑ. Η πολιτική μας χρησιμότητα δεν μετριέται με τις καρέκλες που καταλαμβάνουμε αλλά με τους αγώνες και την κοινωνική μας προσφορά. Ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργήθηκε για να αλλάζει την ζωή των ανθρώπων».

Αναφέρθηκε εμμέσως στην προηγούμενη ηγεσία: « Βάλαμε…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ