Ανεβαίνουν οι τόνοι της πολιτικής αντιπαράθεσης εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη να εξαπολύει σήμερα πυρά κατά του πρώην πρωθυπουργού Αλέη Τσίπρα.
Αναφερόμενος ειδικότερα στην παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Μαρινάκης σχολίασε ότι η σύνδεση του πρώην πρωθυπουργού με την έννοια «πρόγραμμα Θεσσαλονίκης» προκαλεί, όπως είπε, από απαξίωση έως υπενθύμιση όσων συνέβησαν την περίοδο της διακυβέρνησής του.
«Τσίπρας και πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, λοιπόν, το τελευταίο πράγμα που μπορούν να δημιουργήσουν σε έναν πολιτικό αντίπαλο είναι φόβο», ανέφερε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ 100,3, διευκρινίζοντας πάντως ότι η κυβέρνηση δεν υποτιμά κανέναν πολιτικό αντίπαλο και πολύ περισσότερο έναν άνθρωπο που έχει εκλεγεί πρωθυπουργός.
Ο…

