Πρώην διευθυντής Χουριέτ: Να τα βρούμε για την Γαλάζια Πατρίδα, ο Μητσοτάκης καταλαβαίνει και μάζεψε τους Patriot – Σύνοψη νομοσχεδίου
Επιμέλεια: Νίκος Μιχαλόπουλος
Ο διακεκριμένος και μετριοπαθής Τούρκος δημοσιογράφος και αναλυτής Μουράτ Γετκίν έγραψε μια ενδελεχή ανάλυση σχετικά με την έντονη διπλωματική κινητικότητα της Τουρκίας απέναντι σε ΝΑΤΟ, ΕΕ και Μέση Ανατολή, συνδέοντάς την με την επανεμφάνιση της συζήτησης για τη «Γαλάζια Πατρίδα» και το νέο τουρκικό νομοσχέδιο για τις θαλάσσιες ζώνες.
Ο Γετκίν εργάστηκε επί σειρά ετών στη Hürriyet και διετέλεσε διευθυντής της αγγλόφωνης έκδοσής της, πριν αποχωρήσει και δημιουργήσει (επιδιώκοντας να γράφει πιο ελεύθερα) το προσωπικό ανεξάρτητο ενημερωτικό site “Yetkin Report”, όπου και δημοσιεύθηκε το παρακάτω άρθρο.
Γίνε μέλος του militaire.gr κάνοντας κλικ ΕΔΩ –…

