Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα «έχει προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον προοδευτικό χώρο» και η ιδρυτική διακήρυξη της ΕΛΑΣ δημιουργεί «τη βάση για να δημιουργηθεί μια ενωτική προοπτική», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, στην πρώτη του συνέντευξη μετά την παρουσίαση του νέου πολιτικού εγχειρήματος του πρώην πρωθυπουργού.

«Η κοινωνία λέει ότι δεν πάει άλλο και ότι χρειάζεται πολιτική αλλαγή και αλλαγή πολιτικής», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον Ant1, επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «έγκαιρα» μίλησε για την ανάγκη ενός «ενωτικού προοδευτικού σχήματος».

«Η βασική μου στρατηγική ήταν η ενότητα του προοδευτικού χώρου», σημείωσε, συμπληρώνοντας πως περίμενε το προηγούμενο διάστημα «να έχουν γίνει πολλά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση».

Σε ό,τι αφορά το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ίδρυση…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ